dryckesPROVNINGAR

Dryckesprovningar innan en trerättersmiddag är en populär och omtyckt upplevelse i samband med konferens hos oss. Vi har ett härligt utbud av diverse smakupplevelser. Välj något av våra alternativ.

 
 
Brook tal.jpeg

Champagne och/eller mousserande viner

Prova enbart äkta Champagner eller blanda mousserande viner från världens alla hörn. En bubblande, lyxig provning garanteras.

Provningen tar ca 60 minuter.


Franska viner

Nya trendregionen Languedoc i Södra Frankrike
Languedoc är en oupptäckt pärla för många vinälskare. Bli först med det senaste och boka en provning med regionens fantastiska viner. Till provningen serveras franska ostar och delikatesser.

Franska vinregioner - Lär er mer om de olika distrikten och de fantastiska vinerna de erbjuder. Tex. Bourgogne, Alsace, Languedoc, Loire. Till provningen serveras ostar och delikatesser från olika delar av Frankrike.

Provningen tar ca 60 minuter.


Champagne provning.jpeg

Italienska viner

Amarone och Valpolicellaviner
Njut av de olika vinerna från Venetien i Norra Italien. Till provningen serveras Italienska delikatesser.

Italiens smakresa
På denna provning får ni prova viner från södra till norra Italien. Till provningen servers Italienska delikatesser såsom ostar, oliver och charkuterier.

Provningen tar ca 60 minuter.


IMG_0008 (4).jpg

Välj vin till maten

Mat och vin i kombination- På denna provning fokuserar vi på smaker och försöker hitta de bästa kombinationerna mellan mat och vin. Ni serveras små rätter till provningen och får testa er fram till de bästa matchningarna.

Provningen tar ca 60 minuter.