IMG_2087.JPG
IMG_2372.JPG
IMG_1611.JPG
Superior .jpg
IMG_1647.JPG
IMG_1441.JPG
IMG_2087.JPG

SVIT


SCROLL DOWN

SVIT


SVITEN

Unna dig lite mer plats i vår individuellt inredda svit, bestående av både separat sovrum och vardagsrum. Sviten, som är ca 50 kvm stor, rymmer ett generöst badrum samt ett vackert vardagsrum och ett rogivande sovrum i två nivåer. Spendera kvällen i den bekväma sittgruppen, med ryggen mot eleganta fönster som vetter ut mot äppelallén. En stor, högupplöst platt-TV finns både vid soffan och framför sovrummets lyxiga king-size säng. Ta ett bubbelbad, vira in dig i en mjuk morgonrock och somna gott. Det här lyxiga rummet är placerat på hotellets översta våning, passa på att lyfta blicken och se ut över den vackra naturen.

IMG_2372.JPG

JUNIOR SVIT


JUNIOR SVIT


JUNIORSVITEN

Kom och njut av livet i vår underbara juniorsvit, som är placerad på hotellets översta våning. Det stora sovrummet är 45 kvm och hyser en bekväm king-size säng. Rummet erbjuder plats för både arbete och avkoppling vid skrivbordet eller i den hemtrevliga sittgruppen. Juniorsviten har unik karaktär i sin inredning, med inslag av antika utsmyckningar. 

IMG_1611.JPG

FAMILJERUM


FAMILJERUM


FAMILJERUM

Ta ledigt och spendera några härliga dagar tillsammans med familjen hos oss. Rummen är rymliga, 18-22 kvm och bekväma för upp till fyra personer. Även här finns en härlig king-size säng och det finns gott om plats för upp till två st extrasängar i storlek 90 cm bred. En bekväm sittplats med bord samt en arbetsplats med skrivbord finns till för er som behöver kombinera semestern med arbete.

Superior .jpg

SUPERIOR DUBBELRUM


SUPERIOR DUBBELRUM


SUPERIOR DUBBELRUM

Denna rumskategori ger mer utrymme och är till för er som vill ha det lite lyxigaste. Rummen är mellan 18 - 22 kvm och har en härlig king-size säng. Förbered Dig inför den härliga golfrundan med vännerna eller spendera en romantisk afton med Din partner. Även här finns en bekväm sittplats med bord samt en arbetsplats med skrivbord.

IMG_1647.JPG

DUBBELRUM


DUBBELRUM


DUBBELRUM

Våra dubbelrum är från 16 kvm och uppåt. Här ska två personer kunna njuta tillsammans, vila ut i en king-size säng, koppla av i fåtöljen eller förbereda möten vid den egna arbetsplatsen med skrivbord.

IMG_1441.JPG

ENKEL RUM


ENKEL RUM


ENKELRUM

Ett perfekt anpassat rum för en person från 14 kvm och uppåt. Du har arbetsplats, en skön säng som är 90 cm bred och en karmstol.