BRÖLLOP & FEST

Med Norrsunda Kyrka på vår egen bakgård erbjuder vi en alldeles unik kombination av bröllop och fest i vår hemkära miljö. Fira ett av livets viktigaste dagar eller fest genom att abonnera hela hotellet för er själva och välj favoritårstiden. Vi erbjuder krispig vinter, blommig vår, härlig svensk sommar eller färgsprakande höst.

Ni som väljer att fira er bröllopsdag hos oss behöver inte göra mer än att tänka med hjärtat och berätta hur ni vill ha det. Vi ordnar allt från designen på tårtan till den bästa musiken för festen. Välkomna att umgås, festa och vakna hos oss på Brook Hotels.


För brudparet

Ni har alltid möjlighet att arrangera hela hotellet för er själva vid bröllop hos oss. 

Bröllopsnatt ingår

Om ni har minst 40 gäster bjudna till bröllopet ingår juniorsviten för brudparet. På rummet väntar husets champagne, blommor, frukt och framåt nästa dag kommer Roomservice med vår frukost.

För gästerna

För gäster som bor kvar på hotellet kan festen pågå lite längre, ett minne för livet ska väl aldrig ta slut. Dagen efter kan ni njuta av en välförtjänt sovmorgon och initiera dagen tillsammans med en brunch och återuppleva gårdagens höjdpunkter.

Det lilla extra

När ni har bestämt er för att fira bröllop hos oss ingår en personlig rådgivare som hjälper till att planera festen. Hon eller han håller i alla trådar och sköter kontakterna med våra konditorer, florister, kockar, hovmästare och servitriser. Allt för att ni ska kunna koncentrera er på att ha trevligt. 


Bröllops- eller festförfrågan


bröllopsbilder