Lekfullt


SCROLL DOWN

Lekfullt


lekfullt

Klocka 3.jpg
 
 

iTeamriddle                        

Pågår i 1,5 timme. Från 6 personer - obegränsat antal. iTeamriddle är en aktivitet där deltagarna kan förvänta sig en fartfylld tävling där vi pressar tekniken till oanade höjder. Roliga övningar, kluriga frågor, fotouppdrag samt konstruktionsuppgifter matas på i en aldrig sinande ström. I den utrustning som delas ut finns bland annat en ryggsäck, en Ipad, ett häfte, kartor mm. Hög uppfinnings förmåga och smartness kommer att belönas där inget kan tas för givet på förhand! Målet med aktiviteten är att försöka lösa så många uppgifter som möjligt och intjäna poäng utan förluster. Laget med bäst samarbetsförmågan är de som ligger närmast till hands att vinna den åtråvärda pokalen! När tiden är ute summeras aktiviteten under glada former och avslutas sedan med en prisutdelning!

Bumperball                        

Pågår under 1 timme. Max 60 deltagare. Galet, underhållande, spännande och vansinnigt roligt är några vanliga återkopplingar vi får när vi gör denna aktivitet! Här kan ni plocka fram ert största barnasinne och ge er fullständigt hän åt denna otroligt roliga aktivitet både för deltagare och åskådare. Utförandet och reglerna är enkla. Deltagarna ska spela fotboll med stora genomskinliga plastbollar som täcker huvudet och överkroppen. Vi spelar fotboll på traditionellt sätt där flest mål vinner och tack vare plastbollarna som täcker överkroppen känns det inte när man tacklas eller ramlar. Vill ni ha en skrattfest som ni kommer att minnas länge, då är detta ni ska göra! 

iTeambuilder                     

Pågår i 3 timmar. Från 10 personer - obegränsat antal. iTeambuilder är en fräsch och spännade teambuildingaktivitet där ny teknik möter berövat upplägg. Ett 50-tal uppgifter skall lösas med hjälp av iPads. Men utmaningen är att det är alldeles för många uppgifter som ni hinner göra under den tid ni har till förfogande. Därför behöver varje lag lägga upp en strategi och taktik över; vad kan de göra, vad hinner de göra och vad måste de göra för att ha en chans att vinna den pokal som vi visar upp vid starten. Roliga övningar, kluriga frågor, interaktiva fotouppdrag samt konstruktionsuppgifter matas på i en aldrig sinande ström. I den utrustning som delas ut finns bland annat en ryggsäck, en Ipad och en karta över området. Allt avslutas sedan med en spännande teambuildingtävling som utförs stationsvis. När tävlingen är över drar vi alla roliga anekdoter som hänt under tävlingen innan vinnarna slutligen koras med en gyllene pokal!

420 Sekunder                     

Pågår under 1,5 timme. Max 360 deltagare. Har ni 1,5 timme över och vill göra någon rolig och teambildande aktivitet som alla kan vara med på, då är 420 sekunder som klippt och skuren för er! Tävlingen bygger på att man i lag möter varandra parallellt i 6 olika övningar, och under tidspress måste jobba tillsammans för att lyckas. Det lag som samlat ihop flest poäng efter den sista övningen, står som segrare. Deltagarna kommer att få nyttja hela sitt förråd avuthållighet, intelligens, humor och planering samt testa sina gränser, fast mer mentalt, än fysiskt. Aktiviteten passar alla på företaget, såväl gammal som ung!

60 Minuter                          

Pågår under 1 timme. Max 150 deltagare. Detta är en av våra mest pulshöjande aktiviteter och vi gör det på en timme! Med hjälp av kartor och bilder på specifika platser i närområdet ni befinner er i, lotsas deltagarna igenom denna intensiva strategitävling. 20 stycken frågor, koder och uppgifter skall lösas i flygande fläng, där svaret på varje fråga ger en liten ledtråd till platsen där belöningen väntar. Egenskaper som kyla, återhållsamhet och eftertanke kan till och med ge större belöning än fart! Laget som först ser helheten vinner! 

Lagbygget                          

Pågår under 1,5 timme. Max 400 deltagare Att tillsammans i en grupp få vara kreativa och bygga något efter egna idéer är ett mycket effektivt och roligt sätt att lära känna och föra samman varandra. Lägger man dessutom till ett tävlingsmoment är succén given. Beroende på årstid anpassar vi de olika bygg aktiviteterna. Sommartid när det är varmt i vattnet bygger vi Flottar. Vintertid när snön ligger djup passar Kälkbygget bäst. Att bygga Lådbilar fungerar såväl vår, sommar som höst.

Olika byggaktiviteter:
- Lådbilsbygge
- Flottbygge
- Kälkbygge
- Katapultbygge
- Raketbygge

Expedition Kruse               

Pågår under 3 timmar. Max 400 deltgare. Expedition Kruse är en friluftstävling med en touch av Robinson! Omgivningarna runt den plats vi utgår ifrån kommer deltagarna att ställas inför ett antal olika utmaningar som skall lösas inom en viss tidsrymd. Lagvis skickas deltagarna ut på en expedition. Målet är att gruppen ska lägga upp sin egen strategi och taktik så att de hinner utföra så många av utmaningarna som möjligt, under den tid de får till förfogande. Detta kommer endast att vara möjligt genom en stor portion humor, laganda och samarbete inom gruppen.  Expedition Kruse är en kul upplevelse som inte är fysisk på något sätt, samt att den kan utföras var, när och av vem som helst.  

Uppdraget                          

Pågår under 1 alt 2 timmar. Max 1 000 deltagare. Uppdraget är en galet rolig aktivitet där ett 30-tal luriga och kluriga utmaningar skall lösas inom en viss tid. Utrustningen som man får till sin hjälp består bl.a. av en ryggsäck, några pappersark, ett snöre, en penna och ett tygstycke. Målet med aktiviteten är att försöka att lösa så många uppdrag som möjligt och intjäna poäng utan förluster. Varje lag får samma uppdrag att lösa. Vilka uppdrag som skall lösas finns i den uppdragsfolder som delas ut vid start. Uppdragen kan vara av olika slag. Allt från att utmana lagmedlemmarnas smaklökar till att konstruera olika saker, lösa olika gåtor och knäcka koder, ta kort på varandra i alla möjliga och omöjliga situationer eller uppdrag som är konstruerade så att flera lag måste samarbeta sig fram till en lösning! Uppdragen poängbedöms och värdesätts sedan efter hur svårt det var att lösa dem.   

Bensträckaren                    

Pågår under 20 min. Max 50 personer. Syftet med Bensträckaren är precis som namnet på aktiviteten avslöjar är att få deltagarna att lära känna varandra och att koppla av en stund och få dem att tänka på något annat. Deltagarna kommer under ca 20 minuter få utföra en problemlösnings-/samarbetsövning, som inte är fysisk på något sätt. Vi har ett antal olika samarbetsövningar att välja bland beroende på deltagarantal samt årstid.    

Frekvenz                            

Pågår under 1,5 timme. Max 100 deltagare. Gillar ni att skratta? Gillar ni teknik? Gillar ni att använda fantasin? I sådana fall kan vi varmt rekommendera aktiviteten Frekvenz. Den sätter egenskaper som barnasinne, samarbete och kommunikation på sin spets! En galet högintensiv aktivitet har deltagarna att se fram emot. Deltagarna delas upp i lag om ca 6-8 personer. Inom en förbestämd tidsrymd skalllaget hitta till ett antal specifika kontroller. Med hjälp av separata kartor och kommunikation via Walkie Talkie’s skall nu de olika lagdelarna dirigera varandra till dessa kontroller. Alla ledtrådar ska vidarebefordras fram och tillbaka mellan de olika lag delarna via Walkie Talkie’s. Relativt snabbt kommer man att märka att kommunikationen är svår och stundtals kanske den också upphör på grund av radioskugga...  

Isskulptering                      

Pågår under 1,5 timme. Max 1 000 deltagare. Isskulptering är en avspänd och trevlig aktivitet, där kreativiteten flödar i eldkorgarnas värmande sken. Under professionell vägledning guidas deltagarna in i isskulpterandets magiska värld. Hedersomnämnandet går till laget med bästa kreation kombinerat med bästa motivering. En annorlunda aktivitet som vi faktiskt gör året runt!   

Stads Kampen                    

Pågår från 1 till 2 timmar. Max 1 000 deltagare. Här byts naturen ut till asfaltsdjungel. Stadskampen är en aktivitet som vi genomför i ett mindre samhälle eller stad. Deltagarna delas in i lag, där målet med aktiviteten är att försöka lösa så många uppdrag som möjligt under den tid de har till förfogande och därigenom tjäna så mycket poäng det bara går! Uppdragen består av frågor om lokala sevärdheter, kulturella gåtor samt roliga och kreativa uppgifter. En kamp där hög kreativitet kommer att belönas och inget kan tas för givet!

Svenska Klassiker             

Pågår under ca 1,5 timme. Max 100 deltagare. Bågskytte, Luftpistol, Boule- Krocket- eller Kubb turnering, Fotbollsgolf, Frisbeegolf och Beachvolleyboll är några av de klassiker som vi erbjuder. Svenska Klassiker passar för gruppen som vill ha en lite enklare aktiviteter med ändå ha en instruktör som håller i aktiviteten. Välj ut den aktivitet som ni tycker passar bäst med hänsyn taget till plats, tid och årstid!

iVägpiraterna                     

Pågår i 3 timmar. Från 6 personer - obegränsat antal. Här har vi en annorlunda bilaktivitet som engagerar deltagarna till fullo. iVägpiraterna inleds med att vi samlas på en förutbestämd plats där vi delar in deltagarna i lag om max 4 personer per bil (privat/företags eller hyrbil). Varje bil utrustas med en iPad, vägkartor, fikakorgar med kaffe/bulle/kylda drycker. Målet med aktiviteten är att hitta ett 30-tal positioner som finns markerade på iPad’ens karta. På dessa platser möts man av kluriga och roliga uppgifter av olika slag. Här är egenskaper som lagmoral, kreativitet, samarbete och humor viktiga beståndsdelar för att lyckas med uppgifterna.Målet med aktiviteten är att försöka hitta så många positioner som möjligt innan man når slutmålet. Aktiviteten avslutas under glada former med en prisutdelning.

 
 

Sportigt


Sportigt


Sportigt

sportigt.jpg
 
 

Lerduveskytte                    

Pågår under ca 1,5 timme. Max 60 deltagare. Lerduveskytte är en aktivitet som andas herresäten och exklusivitet. Vi gör det tillgängligt för alla som vill pröva denna angenäma aktivitet utan några som helst förkunskaper. Aktiviteten avslutas lämpligtvis med en skyttetävling.

P.M.R. (Puls Multisport Race)                   

Pågår under ca 5 timmar.Max 40 deltagare. Flera olika moment ligger till grund för detta arrangemang. Bland annat skall ett antal “waypoints” passeras där olika utmaningar, klurigheter och uppgifter väntar. Grenarna är t ex. vandring, kanot, lättare orientering samt cykling på mountainbikes. Vintertid ersätter vi paddlingen med långfärdsskridskor.    

Mountainbike Quiz             

Pågår under ca 1,5 timme. Max 60 deltagare. “MTB-Quiz” är ett fartfyllt arrangemang för gruppen som önskar frisk luft i kombination med ett tävlingsmoment. Här skall man med hjälp av karta och kompass cykla och söka upp ett antal “waypoints” där olika lurigheter och utmaningar väntar. Efteråt summerar vi aktiviteten underglada former.  Denna aktivitet kan även ordnas utan tävlings moment och kallas då för Mountainbike Cross Country.  

Stavgång                            

Pågår under ca 1 timme. Max 60 personer. Gång är människans basmotion. I dag går människan ur hälsosynpunkt alltför lite och med allt för lite effekt. Våra instruktörer visar er stavgångens teknik och förutsättningar och vi genomför sedan en härlig tur i växlande tempo och vacker miljö. Vana är inget krav, all utrustning ingår.   

Drakbåtspaddling               

Pågår under ca 1.5 timme. Max 500 deltagare. Paddla drakbåt gör man för att det är kul, spännande och utmanade samtidigt som man försöker hålla takten för att paddla fortare och rakare än motståndarna... i 250m. Drakbåten paddlas av 13 alt 24 personer beroende på hur stor gruppen är. En i laget är trumslagare som får försöka styra takten i båten, styrman står vi för. Aktiviteten kan sammanfattas med att vara en lagom dos av tävling, god stämning och härlig laganda dvs. perfekta förutsättningar för att ha riktigt roligt!